Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 256 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 0,21 g |
Vláknina | 5,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Housky italské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx8R
Moje poznámka
Housky italské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx8R
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 7 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 7 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 8 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 6 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 6 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 7 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 7 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 7 hodinami
Jablkový perník
collins před 8 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 10 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 12 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 13 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 13 hodinami
Tématické fráze:
italske predkrmy,
studené předkrmy recepty,
italský studený předkrm,
italské studené předkrmy-recepty,
italský předkrm,
predkrmi,
italske recepty,
italské předkrmy recepty,
italské fráze,
studené předkrmi,
italské studené předkrmy,
studený předkrm,
levne predkrmy,
housky,
housky recept,
italské predkrmi,
studený předkrm recept,
velikonoční studený předkrm,
studené italské předkrmy,
recept housky
Suroviny:
houska,
olej olivový,
česnek,
cuketa,
žampióny,
sýr mozzarella,
rajče,
bazalka čerstvá,
sůl
Komentáře (1)