Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 915 kJ / 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,17 g |
Tuky | 9,82 g |
Vláknina | 18,18 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 193 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 17,26 g |
Postup přípravy
Krok 1: Houby uvaříme doměkka a pokrájíme.
Krok 2: Na másle osmažíme oloupanou pokrájenou cibuli, zalijeme vodou, přidáme houby, jemně pokrájenou slaninu a rozlámaný chléb a vaříme. (Polévku můžeme propasírovat.)
Krok 3: Dochutíme nastrouhaným česnekem a masoxem. Krátce povaříme a nakonec přidáme drobně pokrájenou pažitku.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z tvrdého chleba s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJY
Moje poznámka
Polévka z tvrdého chleba s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJY
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 20 hodinami
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno před 21 hodinami
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno 7. 6. 2025 11:00
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno 7. 6. 2025 05:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ruské vejce
Ivyjg před 9 minutami
Báječný perník
Kakoska před 53 minutami
Rychlá nadýchaná bublanina
tronickovaj před 1 hodinou
Brokolicová polévka s hráškem
ricci před 1 hodinou
Králík na divoko se zakysanou smetanou
Sahula před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
David Kron před 3 hodinami
Pikantní vepřová kýta
kacaba10 před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Irena1984 před 3 hodinami
Čínská "červená" polévka
Vladik94 před 3 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Vladik94 před 3 hodinami
Tématické fráze:
co s tvrdým chlebem,
jak využít starý chléb,
starý chléb,
co se starým chlebem recepty,
starý chleba jak využít,
starý chleba,
co se starým chlebem,
dukanuv pernik,
jak využít starý chleba,
jak zužitkovat starý chléb,
co s chlebem,
starý chleba recepty,
využití starého chleba,
jak zpracovat starý chleba,
starý chleba recept,
recepty kamut,
polevka s chlebem,
recepty s chlebem,
stary chleb recepty,
recepty starý chleba
Suroviny:
máslo,
cibule,
houby čerstvé,
sůl,
kmín celý,
chléb,
masox,
česnek,
pažitka,
slanina
Komentáře (5)
cast. Tvrdy chleb je lepsi pokrajet a orestovat na masle, ale to by byla uz jina polevka. Verim, ze kucharka za tech 7 let poposkocila o nekolik stupinku vys a dneska vari skvele. Drzim palce .😉
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0