Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lyonské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nxk8
Moje poznámka
Lyonské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nxk8
Nejnovější recepty
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 17 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 18 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 19 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 20 hodinami
Zasněžené hvězdičky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tmavé rohlíčky plněné krémem
KikuLina před 9 minutami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
jirka1943 před 33 minutami
Tvarohová štola
brtna před 59 minutami
Anglické palačinky
Jonáš před 1 hodinou
Americké lívance se skořicovým sirupem
káťa před 3 hodinami
Křenová pomazánka se šunkou
janatka před 3 hodinami
Lívance se skořicí
káťa před 4 hodinami
Fazolová polévka rychlá
Evik.ka před 4 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Topmoni před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 11 hodinami
Tématické fráze:
lionske brambory,
lionske brambory recept,
recept na lionské brambory,
liónský brambor,
jak opect brambory,
recepty lionské brambory,
recept lionske brambory,
úprava brambor,
lionský brambory,
liyonské brambory,
liyonské brambory,
lzonské brambory,
lionské brambůrky,
lyonské brambory se smetanou,
recepty z brambor,
lionské brabbory,
lionské brabbory,
¨lionské brambory,
lijonské brambory,
lyonské zemiaky
Suroviny:
brambory,
cibule,
máslo,
sůl
Komentáře (13)