Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák s kečupem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZB7
Moje poznámka
Květák s kečupem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZB7
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 7 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 10 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 15 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Verosa před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 4 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 6 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 6 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 7 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 8 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 8 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s kečupem,
rychlá večeře z květáku,
zapečený květák s česnekem,
květák k večeři,
večeře z květáku,
kvetak večeře,
zapečený květák se sýrem a kečupem,
kvetak na veceri,
květák v sýr,
rychlá večeře květák,
květák,
květák s kečupem a sýrem,
květák recepty,
kvetak rychla vecere,
recepty z kvetaku a syru,
kvetak podle rychliho,
rychlá večeře z květáku,
zapečený květák kecup,
rycglá večeřez květáku,
květák zapečený s česnekem
Suroviny:
květák,
cibule,
česnek,
kečup sladký,
petrželka,
sůl,
pepř,
sýr tvrdý
Komentáře (3)