Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 964 kJ / 2 142 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,95 g |
| Tuky | 33,75 g |
| Vláknina | 21,80 g |
| Cholesterol | 84 mg |
| Sodík | 3,37 g |
| Sůl | 8,40 g |
| Sacharidy | 379,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdravější bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vg05
Moje poznámka
Zdravější bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vg05
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 19 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 1 hodinou
Kokosová očka
Sima1996 před 8 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 10 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 10 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 10 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 12 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 12 hodinami
Tématické fráze:
lívance bez kynutí,
zdravější cukroví,
bagetky,
domácí bagetky,
domácí celozrnné bagetky,
bagetky bez kynutí,
rychlé bagetky,
bagetky bez droždí,
bagetky v troubě,
domácí bagetky bez droždí,
recept na domácí bagetky,
domáci bagetky bez kynutí,
chlebové bagetky,
domácí bagetky recept,
bagetky z domácí pekárny,
domaci bageta bez kynuti,
bagetky z droždí,
celozrnné bagetky recept,
recept na domaci bagetky bez drozdi,
bagetky recept
Suroviny:
smetana zakysaná,
mléko,
sůl,
cukr,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka celozrnná žitná,
mouka grahamová,
droždí čerstvé
Komentáře (4)