Bavorský závitek
Bavorský závitek je výjimečná specialita, která v sobě spojuje šťavnaté maso, voňavou náplň a bohatou omáčku. Tento tradiční recept inspirovaný bavorskou kuchyní vás okouzlí svou plností chutí a kombinací ingrediencí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 602 kJ / 1 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,41 g |
Tuky | 130,17 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 678 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 61,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Jq
Moje poznámka
Bavorský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Jq
Nejnovější recepty
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 2 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno před 18 hodinami
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 22 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 23 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno 22. 5. 2025 08:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 36 minutami
Buchty na páře
janatka před 46 minutami
Bábovka tvarohová
nicolxqe před 1 hodinou
Cibulačka po česku
Fitulka před 2 hodinami
Domácí rohlíky z majonézového těsta
janatka před 3 hodinami
Bageta / ciabatta
tecka před 3 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
panilek před 4 hodinami
Panna cotta - italský dezert
LouLou před 11 hodinami
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 14 hodinami
Tématické fráze:
bavorský vepřový závitek,
hovězí závitek,
bavorske zavitky,
závitky,
hovězí závitky,
závitek,
recepty hovězí,
bavorský plátek,
závitky z hovězího masa,
bavorský závitok,
hovězí závitky s rýží,
hovězí závitky recept,
bavorkský zavitek,
závitek z hovězího masa,
bavorský hovězí plátek,
bavorské recepty,
zavitek recept,
bavorské roštěnky,
hovězí závitek s křenem,
recepty hovězí závitky
Suroviny:
roštěná hovězí,
salám šunkový,
vejce,
cibule,
brambory,
okurky sterilované,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (22)
Do šťávy dávám místo mouky víc cibule, jen ji potom mixuju nebo propasíruju, aby muž neremcal. Brambory tam sní, ani to nepozná, když je trochu rozšmelcuju.
Na řezu krásné a ta dřevorubecká porce, to je paráda.