Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 599 kJ / 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,06 g |
Tuky | 9,81 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 1,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a rozdělíme na půlku.
Krok 2: Osolíme, opepříme a obalíme ve strouhaném sýru, mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.
Krok 3: Smažíme po obou stranách dozlatova.
Krok 4: Na talíři zakápneme citrónovou šťávou a na každý dáme lupínek másla.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh po Italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx6
Moje poznámka
Pstruh po Italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx6
Nejnovější recepty
Řecký salát z okurek
Přidáno před 1 hodinou
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třešňový sirup
Libotovska před 1 hodinou
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Horyna77 před 2 hodinami
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 10 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 12 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 13 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 14 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 14 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 16 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 16 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 16 hodinami
Tématické fráze:
vykoštění pstruha,
pstruh recepty,
recept pstruh,
recepty ryby,
holandský pstruh,
smažený pstruh,
holandský pstruh recept,
pstruh,
vykoštění ryby,
vykošťování pstruha,
jak dlouho smažit pstruha,
pstruh recept,
ryba po italsku,
recept na pstruha,
holandský pstruh recepty,
jak vykostit lososa,
jak vykostit pstruha,
recepty pstruh,
jak dlouho smažit lososa,
vykoštění lososa
Suroviny:
pstruh,
sůl,
mouka,
pepř,
vejce,
voda,
strouhanka,
sýr nastrouhaný,
olej,
máslo
Komentáře (7)