Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 962 kJ / 4 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,35 g |
Tuky | 178,12 g |
Vláknina | 22,30 g |
Cholesterol | 980 mg |
Sodík | 787 mg |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 559,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Exotický koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLjV
Moje poznámka
Exotický koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLjV
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 5 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 33 minutami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 1 hodinou
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 4 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 5 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 7 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 8 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 9 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 10 hodinami
Tématické fráze:
koláč,
exoticke moučniky,
koláč recept,
exotický moučník,
kolac recepty,
exotické řezy,
exotické recepty,
exotický,
recepty kolač,
exotické řezy recept,
exotický rychlý koláč,
exoticka buchta,
exotický předkrm,
slavkovy jablečne řezy,
recepty exoticke moučniky,
exotický recept,
exotický řez,
slavkov u brna koláče,
kolac exotického ovoce,
recepty kolaču
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
tvaroh jemný,
mléko,
olej,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
sůl,
mléko,
žloutek,
vejce,
cukr,
kokos strouhaný,
pudink vanilkový,
kompot ananasový,
bílek,
cukr moučkový,
kokos
Komentáře (6)