Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 964 kJ / 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,67 g |
Tuky | 26,44 g |
Vláknina | 3,69 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 591 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 39,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pro nejmenší - Těstoviny s ementálem,špenátem a sl.kukuřicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ2K
Moje poznámka
Pro nejmenší - Těstoviny s ementálem,špenátem a sl.kukuřicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ2K
Nejnovější recepty
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 2 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 2 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 3 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 3 hodinami
Bezinkové řízky - kosmatice
Přidáno před 5 hodinami
Topinka s česnekovým tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 54 minutami
Rýžový nákyp
panilek před 1 hodinou
Kefírové řezy
Cecilka21 před 1 hodinou
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 1 hodinou
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 3 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 4 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 4 hodinami
Mandlová bublanina s třešněmi
danila před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro batolata,
vaření pro batolata,
vaření pro batolata,
kuchařka pro batolata,
vaříme batolatům,
špenát pro batolata,
těstoviny se špenátem pro děti,
vaříme pro batolata,
špenát pro batole,
vaření pro batole,
těstoviny pro batolata,
těstoviny se špenátem,
recepty pro nejmenší,
těstoviny pro děti,
varime batoleti,
testoviny pro batole,
vareni pro nejmensi,
jak uvařit čerstvý špenát,
vařená kukuřice recept,
vařime pro nejmenši
Suroviny:
těstoviny,
máslo,
mouka,
mléko kojenecké,
sýr ementál,
špenát čerstvý,
kukuřice
Komentáře (6)