Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 964 kJ / 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,67 g |
Tuky | 26,44 g |
Vláknina | 3,69 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 591 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 39,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pro nejmenší - Těstoviny s ementálem,špenátem a sl.kukuřicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ2K
Moje poznámka
Pro nejmenší - Těstoviny s ementálem,špenátem a sl.kukuřicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ2K
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 14 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 22 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 5 minutami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 19 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 1 hodinou
Falešná dršťková z hlívy
oring před 3 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 15 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 17 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 18 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 19 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 19 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro batolata,
vaření pro batolata,
vaření pro batolata,
kuchařka pro batolata,
vaříme batolatům,
špenát pro batolata,
těstoviny se špenátem pro děti,
vaříme pro batolata,
špenát pro batole,
vaření pro batole,
těstoviny pro batolata,
těstoviny se špenátem,
recepty pro nejmenší,
těstoviny pro děti,
varime batoleti,
testoviny pro batole,
vareni pro nejmensi,
jak uvařit čerstvý špenát,
vařená kukuřice recept,
vařime pro nejmenši
Suroviny:
těstoviny,
máslo,
mouka,
mléko kojenecké,
sýr ementál,
špenát čerstvý,
kukuřice
Komentáře (6)