Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 343 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,48 g |
Tuky | 11,07 g |
Vláknina | 13,95 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 43,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové maso s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RKV
Moje poznámka
Dušené vepřové maso s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RKV
Nejnovější recepty
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 13 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 21 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 6 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 6 hodinami
Tvarohový koláč z bílé čokolády
JaniceKey před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 7 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Kristl1980 před 7 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
DitaB před 8 hodinami
Salát s mozzarellou a kuřecím masem
bittmanv před 8 hodinami
Nudle s tvarohem a jablky
brtna před 9 hodinami
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 9 hodinami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 9 hodinami
Tématické fráze:
dušení vepřového masa,
vepřové maso recepty,
dušená jablka,
dusení masa,
dušená vepřová panenka,
dušená jablka s pudinkem,
dušená jablka s pudinkem,
vepřové maso,
veprova panenka dusena,
recepty z veproveho masa,
dušená jablka recept,
dusene maso,
dušené vepřové,
vepřový bok dušený,
dušení vepřového,
recept z vepřového masa,
maso s jablky,
dušené jablka,
maso na dušení,
veprove kostky s jablky
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
jablko,
masox,
koření kari,
sůl,
cukr,
tuk
Komentáře (13)