Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 635 kJ / 1 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,56 g |
Tuky | 61,47 g |
Vláknina | 10,28 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 18,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8pW
Moje poznámka
Kapr s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8pW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské řízečky
Veramik před 1 hodinou
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 7 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 7 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 7 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 7 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 7 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 10 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 10 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 11 hodinami
Tématické fráze:
kapr s křenem,
jak dlouho se peče kapr,
kapr na křenu,
kapr recepty s křenem,
kapr pečený s křenem,
pečený kapr s křenem,
zapečený kapr s křenem,
kapr recepty,
kapr recept,
recepty z kapra,
smažený kapr s křenem,
recepty kapr s křenem,
recept na kapra,
kapr s s křenem,
recept kapr na křenu,
zapečený kapr se křenem,
kapr recept s krenem,
kapr s krenem,
recept na kapra s křenem,
kapr na pivu s křenem
Suroviny:
kapr,
cibule,
celer,
sůl,
pepř mletý,
pepř celý,
bobkový list,
koření nové koření,
citron,
sýr nastrouhaný,
křen,
máslo,
pivo světlé
Komentáře (3)