Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 246 kJ / 1 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,61 g |
Tuky | 168,40 g |
Vláknina | 27,06 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 7,15 g |
Sacharidy | 49,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí perkelt se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoAY
Moje poznámka
Kuřecí perkelt se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoAY
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 15 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 16 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 30 minutami
Václavkový guláš
Sahula před 33 minutami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 34 minutami
Guláš z václavek
Sahula před 36 minutami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 43 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 57 minutami
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 1 hodinou
Klasické palačinky
Vendeliin před 2 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 3 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 5 hodinami
Tématické fráze:
kureci perkelt,
kuřecí perkelt s rýží,
slepičí perkelt,
drůbeží perkelt,
zeleninový perkelt,
kuřecí perkelt recept,
kuřecí stehna jako perkelt,
krůtí perkelt se zeleninou,
perkelt s rýží,
kuřecí perkelt v pečený v troubě,
porkelt,
perkelt,
drubezi perkelt recept,
zeleninový perkelt recept,
slepice stehno recept,
kruti perkelt,
perkelt kuřecí,
perkelt ze slepice,
kuřecí perkelt ze stehen,
recepty kuřecí perkelt
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
olej,
mrkev,
celer,
cibule,
lusk paprikový červený,
lusk paprikový,
slanina anglická,
kečup sladký,
víno bílé suché,
vývar drůbeží
Komentáře (2)