Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,41 g |
| Tuky | 22,21 g |
| Vláknina | 14,52 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 533 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 40,20 g |
Postup přípravy
Podávám s bramborem.
Zveřejněno 15. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na maďarský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZp6
Moje poznámka
Vepřové maso na maďarský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZp6
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kokosové sušenky
Přidáno před 9 minutami
Drážďanská štóla
Přidáno před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 11 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jehněčí guláš
stanavokr před 59 minutami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 2 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 8 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 9 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 9 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 10 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 11 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
maďarský vepřový plátek,
maďarské žebírko,
madarsky rizek,
vepřové maso po maďarsku,
vepřová játra po madarsku,
maďarské vepřové žebírko,
madarsky platek,
řízky na maďarský způsob,
vepřový plátek po maďarsku,
kuře na maďarský způsob,
vepřove žebirko madarske,
maso po maďarsku,
madarský strůdl,
veprove po madarsku,
maďarský vepřový řízek,
vepřový plátek maďarský,
vepřové žebírko po v maďarsku,
žebírko po madarsku,
vepřový řízek po madarsku,
jatra na madarsky zpusob
Suroviny:
maso vepřové,
játra vepřová,
žampióny,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (3)