Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 650 kJ / 1 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,58 g |
| Tuky | 90,77 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 394 mg |
| Sodík | 2,16 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 15,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky se žampiony a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoRO
Moje poznámka
Karbanátky se žampiony a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoRO
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 1 hodinou
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 13 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkové vafle
Merylas před 40 minutami
Hamburská vepřová kýta
M_J_aeden před 1 hodinou
Květák a brambory zapečené s hermelínem
kimlo před 1 hodinou
Lutenice - pomazánka z vařených brambor
KrisZaezemi před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
Darina před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Darina před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 2 hodinami
Kuřecí čína
mcmiruska před 2 hodinami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 3 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 3 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky,
karbanátky se žampiony,
mleté maso se žampiony,
karbanátky ze žampionů,
mleté maso žampiony,
karbenátky s žampiony,
karbanátky s žampiony,
chin-su,
karbanatky ve fritaku,
karbanátky z žampionů,
rybí omáčka chin-su,
mleté karbanátky,
mlete maso s žampiony,
žampionové karbanatky,
karbenatky ze žampiony,
mlete maso na zampionech,
karbanatky žampion,
domácí china recept,
karbenatek ze zampionu,
karbanátky z žampiony
Suroviny:
maso mleté,
žampióny,
klobása,
cibule,
vejce,
česnek,
majoránka,
rohlík,
sůl,
pepř,
koření
Komentáře (8)