Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 044 kJ / 2 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,73 g |
Tuky | 42,91 g |
Vláknina | 36,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,63 g |
Sůl | 24,00 g |
Sacharidy | 474,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žravý chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79B1
Moje poznámka
Žravý chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79B1
Nejnovější recepty
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 15 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 16 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno 11. 10. 2025 05:06:13
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno 10. 10. 2025 20:56:35
Fazolová pomazánka
Přidáno 10. 10. 2025 17:22:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po znojemsku
Vanda_A před 4 minutami
Kelímková jogurtová buchta s drobenkou
Kajkajak před 6 hodinami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 8 hodinami
Chléb z kvásku
Olga077 před 10 hodinami
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 12 hodinami
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 12 hodinami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 12 hodinami
Koláče podle babičky
Eva_H před 12 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
schoeniger před 13 hodinami
Tématické fráze:
zravy,
recepty ze zbytků chleba,
recept na chleba do pekárny,
co ze zbytků chleba,
jablečný chleba,
zravý chléb do pekárny,
pekárna na chleba braun,
zbytky chleba,
recept ze zbytku chleba,
chlebove zbytky recepty,
chleba ze zbytku chleba,
domácí chléb vysočina,
vyrobky z chleba recepty,
chleba recept ze zbytkú,
hrnickovy chleba žitný do formy,
žravý mls,
kůrka chleba z pekárny,
domácí chléb klasic,
toustový chleba tmavá výroba,
toustový chléb recept domaci pekarna.
Suroviny:
voda,
olej olivový,
ocet jablečný,
mouka hladká,
mouka tmavá chlebová žitná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka celozrnná žitná,
sůl,
droždí sušené,
cukr
Komentáře (5)