Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 405 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,32 g |
Tuky | 39,27 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 43,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Netradiční cibulačka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83Zm
Moje poznámka
Netradiční cibulačka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83Zm
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 14 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 16 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 1 hodinou
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 2 hodinami
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 4 hodinami
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 5 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 6 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 6 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 8 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 8 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 8 hodinami
Tématické fráze:
cibulačka se žamoiony,
jak orestovat žampiony,
cibulačka s nivou,
speciální cibulačka,
cibulová polévka se žampiony,
žampiony recepty,
orestovany žampiony,
cibulacka s bramborem,
cibulacka se zampiony a uzenym,
orestované žampiony,
brambory orestované maso zapečené s nivou,
žampiony polévka,
netradicni polevky,
polevka cibulačka foto,
žampiony recept polévka
Suroviny:
cibule,
brambory,
olej,
žampióny,
mouka hladká,
smetana,
koření houbová variace,
sůl,
pepř,
pažitka
Komentáře (9)