Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 591 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,44 g |
Tuky | 2,96 g |
Vláknina | 37,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l2W1
Moje poznámka
Mrkev s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l2W1
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 15 minutami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 42 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 3 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 4 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 4 hodinami
Tématické fráze:
opečená mrkev,
mrkev recepty,
dušená mrkev s fazolkami,
karotka s fazolkami,
fazolky s mrkví,
baby karotka s fazolkami,
baby karotka s fazolkama,
baby mrkev fazole,
mrkev s fazolkou,
jak připravit fazolové lusky a baby karotku ke steaku,
dušená mrkev s fazolkou,
maso s fazolemi a mrkvi,
recept baby mrkev,
fazole recept,
recepty z mrkve,
baby mrkev s fazolkou recepty,
recept baby mrkev s vejcem,
baby karotka s fazolkou,
baby karotka s fazolkami jako příloha,
zdravé recepty mrkev
Suroviny:
mrkev,
lusky fazolové,
olej,
česnek,
sůl,
vegeta,
omáčka sojová,
petrželka
Komentáře (37)
Mám radost z tvých fotek, protože autor receptu vždy nejlíp ví, jak by mělo výsledné jídlo vypadat; je sice příjemné přidávat fotky k nenafoceným pokrmům, ale člověk si nikdy není jistý, jestli to dopadlo tak, jak mělo...
+