Dědova mísa aneb když je lenivo dělat chlebíčky
Obložená mísa je královnou každého pohoštění – pestrá, chutná a dokonale přizpůsobená každé příležitosti. Kombinace čerstvé zeleniny, kvalitních sýrů, šťavnaté šunky a další dobrot nabízí něco pro každého.
Postup přípravy
	Krok 1: Vše urovnáme na mísu dle vlastní fantazie.
Zveřejněno 31. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Dědova mísa aneb když je lenivo dělat chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27Bz
Moje poznámka
					
				
Dědova mísa aneb když je lenivo dělat chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27Bz
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 4 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 11 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 50 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 50 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 55 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							když se přesolí guláš, 
						
						
							když přesolim, 
						
						
							když zhořkne omáčka, 
						
						
							když přesolim omačku?, 
						
						
							jak se dělají chlebíčky, 
						
						
							chlebičky, 
						
						
							když přesolím guláš, 
						
						
							co dnes dělat, 
						
						
							lenivo, 
						
						
							když zhořkne guláš, 
						
						
							když zhořkne polévka, 
						
						
							když guláš zhořkne, 
						
						
							přesolim omáčku, 
						
						
							když se přesolí omáčka, 
						
						
							dědova bašta, 
						
						
							co kdyz zhořkne paprika, 
						
						
							když se přesolí, 
						
						
							co delat, 
						
						
							salámové mísy, 
						
						
							salámové mísy v chlebu
						
					
						Suroviny:
						
							sýr, 
						
						
							sýr hermelín, 
						
						
							párek debrecínský, 
						
						
							salám trvanlivý, 
						
						
							vejce, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							paprika čerstvá zelená, 
						
						
							rajče, 
						
						
							okurka čerstvá
						
					
	
			
	
	
Komentáře (16)
Maris, Ty ses bála, že do receptu propašuji Nerudu?
Je to bašta, vytvářet si svoje kombinace, podle toho, na co je zrovna chuť.