Suroviny
Porce: dle žampionů - na jednu porci cca 4 = 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 088 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,90 g |
Tuky | 33,71 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 594 mg |
Sodík | 2,67 g |
Sůl | 6,32 g |
Sacharidy | 10,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kloboučky žampionů oloupeme a vydlabeme. Vydlabanou dužinu a nožičky nakrájíme nadrobno. Cibulku nadrobno zpěníme na oleji, přidáme nadrobno nakrájené uzené, osmahneme.
Krok 2: Přidáme nožičky a vnitřek žampionů, posypeme kořením - sůl, pepř, houbové, na špagety, provensálské, kmín - a dusíme. Když jsou houby podušené, vmícháme vajíčka a umícháme je jako míchaná. Přidáme sýr a petrželku.
Krok 3: Směsí plníme žampiony, navrch položíme kolečko vysočiny a obalíme v trojobalu (vajíčko osolené) a smažíme na oleji. Podáváme s bramborem.
Zveřejněno 16. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné žampiony II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmj6
Moje poznámka
Plněné žampiony II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmj6
Nejnovější recepty
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 28 minutami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 8 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 18 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 37 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
plněné zampiony,
jak připravit žampiony,
plněné žampionové kloboučky,
plněné žapiony,
plněné žampiony v trojobalu,
recepty plněne žampiony,
plněné obalované žampiony,
recepty z žampionů,
žampion královský,
plnene zampiny,
žapiony,
míchaná vajíčka se žampiony,
provensalske vajicka,
jak připravit plněne žampiony,
recept na plněné žampiony,
vajíčka s žampióny,
plněné žampiony v trojobalu pečené,
plněné žampiony videorecept,
zampiny,
provensálská vajíčka
Suroviny:
žampióny,
maso uzené,
cibule,
vejce,
salám vysočina,
sýr uzený,
petrželka,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
koření na špagety,
koření houbová variace,
kmín drcený,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
sůl,
olej
Komentáře (3)