Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 046 kJ / 1 684 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,29 g |
| Tuky | 124,97 g |
| Vláknina | 10,55 g |
| Cholesterol | 627 mg |
| Sodík | 673 mg |
| Sůl | 1,46 g |
| Sacharidy | 41,65 g |
Postup přípravy
Tip: S brambory labůžo.
Zveřejněno 23. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaný přírodní řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DnP
Moje poznámka
Sekaný přírodní řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DnP
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 7 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 11 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 3 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 3 hodinami
Květákové placičky
Valis před 4 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 5 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 6 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 6 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 7 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 7 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 8 hodinami
Tématické fráze:
sekany rizek,
přírodní mletý řízek,
sekaný řízek z mletého masa,
mlety prirodni rizek,
sekani rizek,
přírodní řízek,
sekané řízky,
sekany hovezi rizek,
recept na sekany řízek,
hovězí sekaný řízek,
přírodní řízek z hovězího,
přírodní řízek z mletého masa,
sekany mlety rizek,
sekaný řízek hovězí,
přírodní řízek z hovězího masa,
sekané řízky z mletého masa,
hovězí přírodní řízek,
sekaný řízek přírdní,
recepty sekaný řízek,
přírodní hovězí řízek
Suroviny:
maso mleté,
rohlík,
vejce,
cibule,
mléko,
sůl,
pepř,
strouhanka,
mouka hladká,
petrželka,
tuk,
máslo
Komentáře (5)