Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 716 kJ / 1 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 218,92 g |
| Tuky | 44,67 g |
| Vláknina | 42,80 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 682 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 65,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73v8
Moje poznámka
Dušené vepřové v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73v8
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 5 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 7 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 48 minutami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza šneky
Kajkajak před 1 hodinou
Mléčná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 2 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 2 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 3 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 3 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 3 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na zelí,
vepřové v zelí,
dusene modre zeli,
modre zeli,
dušené zelí,
dusene veprove,
vepřové se zelím,
recept na dušene modre zeli,
vepřová plec na zelí,
dusene veprove v zeli,
vepřové dušené v zelí,
modré zelí recept,
vepřové zelí,
vepřové a zelí,
vepřové dušené,
vepřové na zelí recept,
modré zeli recepty,
dušené zelí recept,
vepřové plecko na zelí,
vepřové maso na zelí
Suroviny:
plecko vepřové,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
smetana zakysaná,
česnek,
kmín celý,
cibule,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (13)