Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 391 kJ / 3 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,52 g |
Tuky | 40,05 g |
Vláknina | 35,40 g |
Cholesterol | 881 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 663,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto: vše smícháme a vypracujeme v hladké těsto, které rozdělíme na 2/3 a 1/3. 2/3 válíme plát a vložíme do vymazaného a vysypaného pekáče s vysokými okraji. 1/3 dáme do mrazáku.
Krok 2: Jablka vložíme na těsto, na to nasypeme vanilkový cukr a pak nalejeme kakaový pudink a pak našlehaný sníh.
Krok 3: Na konec nastrouháme těsto a dáme péct.
Krok 4: Upečeme do růžova.
Zveřejněno 19. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hraběnčin štrúdl trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x10z
Moje poznámka
Hraběnčin štrúdl trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x10z
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 1 hodinou
Nanuky broskvové
Přidáno před 2 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 2 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 2 hodinami
Dýně hokaido s kuřecím masem a špenátem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Ostružinový cheesecake
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky
pesmax před 7 minutami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 9 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 34 minutami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 58 minutami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 58 minutami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 1 hodinou
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 1 hodinou
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 1 hodinou
Meruňkový kompot
babca.mz před 2 hodinami
Tématické fráze:
hraběčin štrůdl,
štrůdl,
štrůdl recept,
štrůdl do pekáče,
hraběnciny řezy,
hrabetcin strudl,
štrůdl na pekáč,
hrabencin zavin,
hraběnciny rezy trochu jinak,
hrběnčin štrůdl,
recept na štrůdl,
nejlepší štrůdl,
rabenciny rezy,
štrůdl z cukety,
hrabecin štrůdl recept,
štrudl z pudinku,
hrabecin rez,
hraběnčin štůdl,
nejlepší štrúdl recept,
recept strudl
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
tuk hera,
žloutek,
prášek do pečiva,
jablko,
cukr vanilkový,
skořice,
cukr moučkový,
mléko,
pudink kakaový,
bílek
Komentáře (7)