Postup přípravy
Krok 1: 1. variant: bagetu, paradajky a mozarellu nakrájame na plátky.
Krok 2: Zmiešame soľ a provensálske bylinky s maslom a namočíme v ňom plátky bagety, ktoré opečieme do chrumkava na suchej panvici. Opečenú bagetu obložíme plátkami paradajok, mozarelly a posypeme bazalkou.
Krok 3: 2. variant: Plátky bagety potrieme olivovým olejom a opečieme v trúbe do chrumkava.
Krok 4: Potrieme zľahka cesnakom.
Krok 5: Obložíme plátkami paradajok, mozarelly, osolíme, okoreníme, posypeme bazalkou a podávame za tepla.
Zveřejněno 4. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italská bruschetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wrJr
Moje poznámka
Italská bruschetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wrJr
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept na brusketu,
bruschetta recept,
bruschetta,
recepty na brusketu,
rajčatová bruscheta,
bruscheta,
italská bageta,
recept bruscheta,
recept bruschetta,
bruscetta,
bruschetta recepty,
italské recepty,
bruncheta,
italská bageta recept,
italské bagety,
italské předkrmy,
brucheta recept,
mozarella recepty,
bruscetta recept,
bruscheta recept
Suroviny:
rajče cherry,
olej olivový,
koření provensálské,
sýr mozzarella,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
bageta
Komentáře (3)