Postup přípravy
Krok 1: Červenou řepu uvaříme ve vodě se solí, cukrem a octem do měkka. Vychladlou řepu oloupeme, nakrájíme na tenké plátky asi 3 mm, ze kterých kulatým tvořítkem vykrájíme kolečka.
Krok 2: Kolečka k sobě slepujeme krémem, kterým ozdobíme i vršek dortíku. Na krém smícháme sýr se smetanou, nastrouhaný křen a sůl.
Zveřejněno 5. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dortíky z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B63Y
Moje poznámka
Dortíky z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B63Y
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 52 minutami
Kakaové pusinky
Přidáno před 2 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 3 minutami
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 6 minutami
Ovesné banánové sušenky
Panova před 1 hodinou
Bezlepkové linecké
Hankali před 1 hodinou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 2 hodinami
Vánočka III
IvaBrabi před 3 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 3 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 5 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 6 hodinami
Tématické fráze:
červená řepa,
recepty z červené řepy,
raw červená řepa,
piškot z červené řepy,
sachr z červené řepy,
červená řepa recepty,
dort červený samet s řepou,
cervena kuchyne,
piškot s červenou repou,
červený traktůrek,
sachr z z červené řepy,
červená řepa karkulka,
piškot z řepy,
želatina z červené řepy recept,
kuchařské recepty s červenou řepou,
dortíky,
recepty červená řepa se sýrem,
z červené řepy,
červená kuchyň,
sachr z červené červené řepy
Suroviny:
řepa červená,
sůl,
cukr,
ocet,
sýr,
smetana 33%,
křen,
sůl
Komentáře (8)