Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 398 kJ / 2 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,47 g |
| Tuky | 178,67 g |
| Vláknina | 17,72 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 3,67 g |
| Sůl | 8,93 g |
| Sacharidy | 38,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená bylinková krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1EE
Moje poznámka
Zapečená bylinková krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1EE
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 7 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 13 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 48 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 3 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 4 hodinami
Tématické fráze:
luxusní zapečená krkovička,
zapečená krkovice,
recept na vynikající krkovičku,
co budeme zítra vařit,
krkovička recepty,
bylinková krkovička,
jak dlouho péct krkovici,
krkovička,
zapecena krkovicka,
krkovice de luxe,
krkovička de luxe,
krkovicka zapecena,
jak dlouho pečeme krkovici,
krkovicka s bylinkami,
jak péct krkovičku,
recept krkovička,
zapečená krkovice s houbami,
vynikající krkovicka,
jak dlouho péct krkovičku,
krkovice recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
slanina anglická,
česnek,
vejce,
smetana,
hořčice dijonská,
čerstvé bylinky,
strouhanka,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (44)