Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 398 kJ / 2 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,47 g |
| Tuky | 178,67 g |
| Vláknina | 17,72 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 3,67 g |
| Sůl | 8,93 g |
| Sacharidy | 38,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená bylinková krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1EE
Moje poznámka
Zapečená bylinková krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1EE
Nejnovější recepty
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 2 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 35 minutami
Vosí hnízda
mares-mikulas před 35 minutami
Vánoční punč
Sarinkad před 1 hodinou
Pomerančové cukroví
HelenaCernakova před 1 hodinou
Domácí langoše
zjedolbanan před 1 hodinou
Medovníkové kuličky
Mrs.Patterson před 1 hodinou
Jetelíčky
Mrs.Patterson před 1 hodinou
Makové rohlíčky - cukroví
DankaK před 1 hodinou
Kynutý knedlík
kraka před 2 hodinami
Kuličky z medového těsta
David Machalec před 3 hodinami
Tématické fráze:
luxusní zapečená krkovička,
zapečená krkovice,
recept na vynikající krkovičku,
co budeme zítra vařit,
krkovička recepty,
bylinková krkovička,
jak dlouho péct krkovici,
krkovička,
zapecena krkovicka,
krkovice de luxe,
krkovička de luxe,
krkovicka zapecena,
jak dlouho pečeme krkovici,
krkovicka s bylinkami,
jak péct krkovičku,
recept krkovička,
zapečená krkovice s houbami,
vynikající krkovicka,
jak dlouho péct krkovičku,
krkovice recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
slanina anglická,
česnek,
vejce,
smetana,
hořčice dijonská,
čerstvé bylinky,
strouhanka,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (44)