Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos se zeleninou v parním hrnci

Vychutnejte si zdravý a lahodný pokrm s lososem a zeleninou, připravený v parním hrnci. Takováto úprava zachovává všechny živiny a přirozené chutě surovin. Recept je vhodný pro všechny, kteří vaří rádi rychle a efektivně.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie704 kJ /
168 kcal
Bílkoviny6,00 g
Tuky0,90 g
Vláknina12,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 493 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy28,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety lososa osolíme o okořeníme kořením Adžika. Dáme do spodního koše. Krok 2: Zeleninu očistíme. Fazolky jsem překrojil napůl, cuketu na silnější půlkolečka, brambory a mrkev na hranolky. Zakápneme olivovým olejem, osolíme a okořeníme Nasi Goreng. Promícháme a dáme do prostředního koše. Když dáme více zeleniny tak i do horního. Krok 3: Paříme 20 minut.

TIP: Losos - nejlepší recepty

Zveřejněno 27. 12. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ymk6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ymk6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dooga:-) pěkná dobrota:-p. "Parník" mám taky a jídla z něj mi hodně sedí:-p. Dělám v něm knedlíky,... rolky z pangase či jiných rybek, kuřecí nožky s bylinkami,... a taky hodně zeleniny. Jen jsem se naučila nakořenit si maso o něco dříve, aby se vůně a chutě krásně propojily a jídlo bylo :-p. Boďka č. 8 je Tvá.

Dobrá dietka,ale já si lososa raději opeču,nějak mi víc chutná.Jinak, ale super.:-)

Já jsem se s tím parním hrncem nějak neskamarádila, ale lososa jsem nezkoušela. A taky jsem nepřidávala olej, to byla asi chyba. Tohle vypadá dobře. :-)

Hmm, dobrý tip, Vašku a ty se ptáš na recepty? No, moc jich není, tohle rozhodně vyzkouším:-p

Konečně další normálně slané jídlo:-D :-p:-p:yes::yes:

Tak to musí býti dobrota,ještě nakonec budu toužit po parním hrnci;-):yes:+1

Tématické fráze:
recepty v parním hrnci, vaření v parním hrnci recepty, losos recepty, vaření v parním hrnci, parní hrnec losos, losos parní hrnec, parní hrnec recepty, recepty k parnímu hrnci, pstruh v parním hrnci, recepty pro vaření v parním hrnci, recepty losos, recept losos parní hrnec, recept losos, cuketa v parním hrnci, zelenina v parním hrnci, dietní recepty, hranolky v parním hrnci, dietní losos, recepty na lososa, losos se zeleninou

Suroviny:
losos, cuketa, brambory, mrkev, lusky fazolové, olej olivový, sůl, koření adžika, koření nasi goreng

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu