Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 925 kJ / 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do kastrólku nasypeme cukr, přidáme skořici, hřebíček a badyán. Zahříváme na ohni za stálého míchání a jakmile se začne cukr rozpouštět, přidáme pomeranč a citrón. Cukr začne karamelizovat a když už nebudete moct karamel zamíchat - ztvrdne - nalejte na něj červené víno. Vše nechte vařit.
Krok 2: Jak příjde nápoj do varu, sundejte ze sporáku, přikryjte pokličkou a nechte 5 minut odstát.
Krok 3: Pak už stačí jen přecedit a v dobré společnosti popíjet.
Zveřejněno 14. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karamelový svařák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/604l
Moje poznámka
Karamelový svařák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/604l
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 2 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 2 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 2 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 3 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 4 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 5 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 5 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 5 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 5 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 6 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 7 hodinami
Tématické fráze:
svařák recept,
svařák,
recept na svařák,
jak se dělá svařák,
svařák s karamelem,
recept svařák,
jak udelat svarak,
jak se vaří svařák,
pravý svařák,
jak uvařit svařák,
jak udělat dobrý svařák,
jak na svařak,
recepty na svařák,
karamelový punč,
jak uvarit dobry svarak,
recept na pravy svarak,
pravý svařak recept,
dobrý svařák,
jak vařit svařák,
svařák z červeného vína
Suroviny:
víno červené,
cukr písek,
koření hřebíček,
badyán,
skořice,
pomeranče,
citron
Komentáře (7)