Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička s houbami na divoko

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Pajaska Pajaska

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie195 kJ /
47 kcal
Bílkoviny1,65 g
Tuky0,83 g
Vláknina4,53 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji opečeme osolené, opepřené a směsí divočina posypané plátky krkovice (neklepat). Poté je vyndáme a osmahneme v tomtéž oleji do červena cibulku. Když je cibulka hotová, vložíme na ní maso, houby, veškeré koření a zalijeme vývarem či vodou do výšky plátků. Krok 2: Dusíme doměkka. Krok 3: Poté plátky vyndáme a šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody (možno použít jíšku). Necháme provařit asi 15 minut. Pak vložíme maso a necháme prohřát. Podáváme s bramborovým knedlíkem, rýží či těstovinou.

Zveřejněno 19. 2. 2011

Poznámka autorky Pajaska

Dělala jsem v PATLAKU 30 minut.

Dobrou chuť!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wE91

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wE91

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

rebeka:vůbec ne!!!!!!!!:-))

janatka: ale nezlobíš se na nás, že ne:-8:-?:-)

rebeka,pajaska::-ptak v poho hlavně ,že to víte vy dvě už jsem si to přečetla!!!:-)

Pajaska::-D:-D tak, tak..my víme:-D:-8:yes::-D

janatka: Neee :-K to bylo na Rebi ona už ví.Noky se k tomu suprově hodí.:yes::yes: To byla reakce na komentář Rebi, kvůli jinému mému posledně uvedenému receptu .Si přečti,pak budeš vědět.Ten den prostě byl nok v kurzu.:-D;-):-)http://www.toprecepty.cz/recept/24705-plnene-kurec...

Pajaska:Doufám,že myslíš recept nebo mi něco nedochází???:-Onoky jsem dělala podle tohoto receptu a znám už je dlouho.
40dk polohrubé mouky
1 vajíčko,půl lžičky soli
asi 3dcl mléka (nebo vody):-p

Rebi :-D Musíme počkat, až někdo přidá ty noky.Třeba se dočkáš.:-D:yes:
Janatko,jsem ráda,že chutnalo.Děkuji.:-K

:-O žádný útvar:-? "jenom" príma bašta:-p;-):yes::-)

Tak to byl náš dnešní nedělní oběd!!!Skvěle to vonělo po koření a po houbičkách.:-pPříloha byla rýže a noky.Fotečku nemám,foťáček stávkuje:-/,tak snad někdy jindy.Mňamka.

Aničko,já chtěla tou divočinou jakoby jen máznout.Aby byla jen jemně,nechtěla jsem přehlušit ty houby.A v té směsi divočina ,je jalovec mletý také.Samozřejmě,že nevadí, když dáš víc a podle své chuti.;-):-K
Miško,díky.:-K

Pěkný voňavý receptík:-p+3:yes:Toho jalovce bych se nebála a dala tak 3-4 kuličky;-)

:-p:yes: mňam, tuhle kombinaci mám moc ráda;-):-K

Tématické fráze:
krkovice s houbami, krkovička s houbami, vepřová krkovice na divoko, vepřová krkovice s houbami, krkovice na houbach, krkovička recepty, krkovice recepty, recepty z krkovice, recept na krkovici s houbami, krkovice s houbama, krkovice recept, divočina na houbach, krkovicka s houbama, vepřová plec na divoko s houbami, krkovička na houbách, krkovice divočina recepty, houby na divoko, vepřové na divoko s houbami, kkrkovička na divoko, recept krkovice s houbami

Suroviny:
krkovice vepřová, cibule, olej, sůl, pepř, houby lesní, bobkový list, jalovec, koření nové koření, koření divočina, mouka hladká, masox

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu