Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 340 kJ / 1 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,84 g |
Tuky | 126,11 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 99,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restovaná kuřecí játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRk6
Moje poznámka
Restovaná kuřecí játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRk6
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 4 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 4 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 4 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 4 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 5 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 7 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 8 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játra recepty,
kuřecí játra,
restovaná drůbeží játra,
játra kuřecí recept,
restovaná krůtí játra,
recept na kuřecí játra,
restovaná kachní játra,
kuřecí játra recept,
drůbeží játra restovaná,
recept kuřecí játra,
restovaná krutí játra recept,
pikantní restovaná játra,
jatra kuřecí,
krůtí játra restovaná,
recepty na kuřecí játra,
kachní játra restovaná,
testovaná kuřecí jatra,
testovaná játra,
kureci prso a jatra recepty,
kuřecí jatra na cibulce
Suroviny:
těsto listové,
játra kuřecí,
olej,
sůl,
koření grilovací,
vejce,
sýr mozzarella,
rajče,
salát,
ocet balsamiko,
olej olivový
Komentáře (15)