Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 589 kJ / 858 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,07 g |
| Tuky | 47,72 g |
| Vláknina | 6,36 g |
| Cholesterol | 1,64 g |
| Sodík | 754 mg |
| Sůl | 1,87 g |
| Sacharidy | 11,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krajce chleba natrieme z 1 strany maslom, prerežeme na polovicu, dáme na plech a pečieme v rúre do zhnednutia.
Krok 2: Medzitým si z vajec urobíme praženicu ( smaženici ), špenát zvlášť podusíme s cesnakom a kuracie prsíčka narežeme na malé prúžky, orestujeme na oleji a ochutíme provensálskym korením.
Krok 3: Na opečený chlieb ukladáme najprv vajíčka, potom špenát a navrch dáme mäso.
Podávame teplé.
Podávame teplé.
Zveřejněno 5. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ME7Q
Moje poznámka
Špenátové topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ME7Q
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 2 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 16 minutami
Pečené kuře
Kajkajak před 1 hodinou
Dušená rýže
Kajkajak před 1 hodinou
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 2 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 2 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 2 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
magdalenka před 3 hodinami
Vosí hnízda
ZuzanaH228 před 3 hodinami
Polévka z petrželové natě
Kajkajak před 4 hodinami
Vánočka II
iveta.kroul před 4 hodinami
Tématické fráze:
topinka se špenatem,
topinky se špenátem,
špenátový chléb,
špenátové recepty,
spenatovy chleba,
spenat s chlebem,
mangoldový špenát
Suroviny:
chléb,
vejce,
špenátové listy,
česnek,
prsa kuřecí,
olej,
sůl,
koření provensálské,
máslo
Komentáře (13)