Vepřová panenka s rajčaty, cizrnou a špenátem

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

Vepřové maso 2 názory

Suroviny

kus vepřové panenky
půl hrnku cizrny
balíček listového špenátu
plechovka drcených rajčat
sůl
pepř
1 cibule
1 červená cibule
4 stroužky česneku
worcester
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Panenku očistíme, osolíme a opepříme. Pokapeme worcestrem a necháme chvilku odležet.

  2. Na pánvi rozpálíme malinko oleje, orestujeme zprudka panenku a dáme ji stranou.

  3. Do výpeku přidáme kousek másla a zpěníme cibule nakrájené na plátky. Česnek nasekáme, přidáme plechovku rajčat, uvařenou cizrnu, osolíme a opepříme.

  4. Vložíme zpět panenku i se šťávou a krátce ještě podusíme.

  5. Vypneme, přidáme špenát a necháme přikryté.
    Podáváme s těstovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 63 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová panenka s rajčaty, cizrnou a špenátem

Tématické fráze: vepřová panenka se špenátem vepřová panenka recepty cizrna s panenkou recept vepřová panenka se špenátem vepřová panenka recept vepřová panenka sspenatem vepřová panenka se špenátem a nivou

Zapomněl/a jsem heslo