Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 152 kJ / 3 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,48 g |
Tuky | 269,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 660 mg |
Sodík | 5,25 g |
Sůl | 13,10 g |
Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s houskovým knedlíkem, šťouchaným bramborem nebo rýží.
Zveřejněno 6. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí krk na jalovci a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx79
Moje poznámka
Kančí krk na jalovci a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx79
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 5 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 9 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 4 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Tématické fráze:
kančí krk,
kančí krk recept,
krk z divočáka,
kanci krk recepty,
recept krk z divočaka,
divočak krk,
divočák na jalovci,
recept na kančí krk,
krk z divočáka recept,
recept kančí krk,
peceny kanci krk,
krk z divočáka recepty,
krk z kance,
recepty kančí krk,
peceny krk z divocaka,
kančí krk pečený,
kančí kýta na jalovci,
kančí maso na jalovci,
divočak krk recept,
recepty z kančího krku
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
špek uzený,
tymián sušený,
koření na zvěřinu,
sůl hrubá,
jalovec,
olej
Komentáře (5)