Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové medailonky na jalovci s tymiánem

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

7. 2. 2021 14:46

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie3 377 kJ / 807 kcal
Bílkoviny101,10 g
Tuky32,09 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy11,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

7. 2. 2021 17:30

Michal2: :-K

Michal2

7. 2. 2021 17:03

Naprosto skvělá kuchařka:-K,měl jsem to štestí pár pokrmů ochutnat a naprosto famozní:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová bez kosti, jalovec, tymián, tymián sušený, sůl mořská, cibule, česnek, olej slunečnicový, víno bílé

TopRecepty.cz

Vepřové medailonky na jalovci s tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGo1