Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 995 kJ / 3 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,31 g |
Tuky | 193,45 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 805 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 310,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařížské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQn7
Moje poznámka
Pařížské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQn7
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 6 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
řezy na plech nejnovější recepty,
parizske rezy,
šlehačkové pařížské řezy recept,
pařížské řezy na plech,
pařížský dort na plech,
pařížský řez,
paříšké tyčinky,
pariske rezy,
sladké řezy na plech,
recepty pařížské řezy,
pařížské řezy recept,
pařížská bábovka,
parizsky rezy,
recept na pařížské řezy,
pařížská smetana,
pařížský řez recept,
řezy na plech,
recept pařížské řezy,
rezy,
recept na pařížský dort na plechu
Suroviny:
cukr moučkový,
mouka hrubá,
máslo,
vejce,
žloutek,
kakao,
bílek,
cukr vanilkový,
smetana sladká,
žloutek,
čokoláda
Komentáře (5)