Suroviny
Porce: asi 15 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 443 kJ / 2 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,42 g |
Tuky | 84,47 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 481,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný závin z nekynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA2y
Moje poznámka
Jablečný závin z nekynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA2y
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 13 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 3 minutami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 4 minutami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 7 minutami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 9 minutami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 10 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 13 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 22 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 1 hodinou
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 1 hodinou
Tématické fráze:
těsto na závin,
těsto na závin s octem,
nekynuté těsto na štrůdl,
kynutý jablečný závin,
jablečný štrůdl z kynutého těsta,
závin s octem,
těsto na štrůdl,
těsto na štrůdl s octem,
nekynuty štrůdl,
štrůdl z nekynutého těsta,
jablečný závin s octem,
recept na těsto na štrůdl,
tažené těsto na štrůdl,
těsto s octem,
nekynutý jablečný štrůdl,
jablecny strudl nekynuty,
výborné těsto na štrúdl,
štrudl-těsto,
jablecný zavin,
nekynutý těsto na štrůdl
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
tuk,
vejce,
kůra citronová,
prášek do pečiva,
mléko,
cukr vanilkový,
Komentáře (6)
Edit: nakonec jsem pomaznul 5 minut pred vyndanim máslem a po vyndani hned zacukroval.
Edit 2: Upečeno a snědeno, super . Dělal jsem jeden z poloviny a byla to štangle pro 4 co se nebojí nasnidat s vyrobkou 13,- (v normálních cenach) bez plnky (jablka máme). Dnes budu dělat z celé dávky a to jeden z jablek s přezrálými banány a citronem a druhý makový. Díky za recept.