Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 478 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,51 g |
Tuky | 16,90 g |
Vláknina | 0,83 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 26,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šnytlíkové knedlíčky do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7D91
Moje poznámka
Šnytlíkové knedlíčky do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7D91
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 2 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 5 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 9 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 1 hodinou
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 1 hodinou
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 2 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 3 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 5 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 9 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 9 hodinami
Tématické fráze:
bílé knedlíčky do polévky,
knedlíčky do polévky,
tyrolský játrový knedlík,
tyrolský játrový knedlík,
polevka s knedlicky,
bílé knedlíčky,
bili knedlíčky,
polévky,
šnidling,
polévka knedlíčky,
polévkové knedlíčky,
šnytlíkové,
bile knedlicky do polívky,
tyrolsky jatrovy knedlik recept,
knedlíčková polévka bílá,
bílé knedlíčky do polévka,
knedlicky do polivky bilky,
polévka s knedlíčky
Suroviny:
houska,
vejce,
mléko,
mouka polohrubá,
sůl,
pepř,
pažitka
Komentáře (12)
Ja sa zas učím od teba tie krásne mäsové rolády a hovädzie mäso, knedlíky variť vo vode sa asi už nenaučím, stále to nie je ono...vrátila som sa k naparovaniu...
Jo a líbí se mi, žes použila i náš výraz šnytlík