Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 077 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,41 g |
Tuky | 1,22 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červené bazalkové kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oADz
Moje poznámka
Červené bazalkové kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oADz
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 3 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 4 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 3 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 3 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 5 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 16 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 18 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 18 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 19 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 19 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 20 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho dusit kotlety,
rajčatovo bazalková omáčka,
doba dušení kotlety,
kotlety recept,
recepty kotlety,
recepty z kotlety,
co udelat z kotlety,
jak udělat kotlety,
jak dlouho dusit kotletu,
bazalková omáčka,
jak dlouho dusime kotlety,
kotlety ve vlastní štávě,
recept kotlety,
kotleta recept,
kotleta recepty,
kotlety,
labský kotlet kn zeli,
jaj udelat kotlety,
bačův cop,
kotlety jak dlouho
Suroviny:
kotleta,
cibule,
rajče cherry,
paprika čerstvá žlutá,
sušená bazalka,
protlak rajčatový,
solamyl,
masox,
mouka hladká,
sůl,
cukr,
olej,
pažitka,
sůl
Komentáře (16)