Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrové muffiny

Stejně jako při přípravě sladkých muffinů můžeme zapojit fantazii a improvizovat, totéž platí i pro muffiny naslano. Vyzkoušejte jednoduché těsto doplněné strouhaným parmazánem a černými olivami a slané pohoštění máte připravené během chvilky.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kaja.f

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 329 kJ /
557 kcal
Bílkoviny13,97 g
Tuky52,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 2,16 g
Sůl5,71 g
Sacharidy7,72 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do mísy nastrouháme parmezán na jemném struhadle, přidáme bazalku nasekanou nadrobno, prosejeme mouku, přidáme koření podle chuti a všechny ostatní ingredience. Všechny suroviny vymícháme v hladké těsto. Krok 2: Formu na muffiny vytřeme máslem a vysypeme strouhankou nebo použijeme papírové košíčky, které naplníme do 2/3 těstem. Krok 3: V předehřáté troubě pečeme na 200 °C dokud povrch muffinů nezezlátne. Špejlí můžeme vyzkoušet, zda je upečeno (špejli zapíchneme do muffinu a po vytažení musí zůstat suchá)

TIP: Co připravit ke slanému pohoštění

Zveřejněno 22. 10. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sýrové muffiny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L55X

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sýrové muffiny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L55X

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Také se mi moc líbí, ukládám a zkusím:yes:

moc dobré:yes:

Príma receptík si ukládám;-)líbí se mi:-p+4:yes:

Andrea: nebyl cas na aranzovani, spechala jsem :-)

Jo jo, jednoduché, ale asi určitě dobré :-p

Recept vypadá, že muffiny budou jedlé:-p, ale asi bych je chuděrky nenaházela takhle do misky, to si nezaslouží;-):yes:

Veľmi pekné, slané veci u nás letia...:yes:

Tématické fráze:
sýrové muffiny, sýrové muffiny recept, sýrové mufiny, muffiny sýrové, sýrové mafiny, recept na sýrové muffiny, syrovy muffin, sýrové muffiny - recept, slané sýrové muffiny, mufiny syrove, sýrové maffiny, slané sýrové mufiny, sýrové muffiny, mafiny hrnkové, muffinyslane, hrnkové slané muffiny, sýrové muffiny slané, syrovy mufin, slané hrnkové muffiny, hrnkový recept na slané muffiny

Suroviny:
mouka polohrubá, olej olivový, parmazán, jogurt bílý, sůl, kypřící prášek do pečiva, olivy černé, bazalka čerstvá, koření oregáno, květ muškátový, pepř mletý, mléko

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu