Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fusilloni se sušenými rajčaty, pestem a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/49wx
Moje poznámka
Fusilloni se sušenými rajčaty, pestem a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/49wx
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 2 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 5 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 1 hodinou
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 1 hodinou
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 2 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 3 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 5 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 9 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 9 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s pestem a sušenými rajčaty,
italské těstoviny se sušenými rajčaty,
těstoviny se sušenými rajčaty a pestem,
tagliatelle se sušenými rajčaty,
těstoviny s pestem a rajčaty,
těstoviny se sušenými rajčaty a parmezánem,
italské těstoviny s pestem,
losos s těstovinami a sušenými rajčaty,
těstoviny s parmazánem,
recept rajčatové pesto,
těstoviny s pestem a parmezánem,
recepty se sušenými rajčaty,
těstoviny se sušenými rajčaty a parmazánem,
recepty s parmazánem,
gnocchi se sušenými rajčaty,
těstovinový salát s pestem,
pesto s rajčaty,
těstoviny s parmazánem recepty,
spagety s pestem a susenymi rajcaty,
těstoviny s parmezánem
Suroviny:
těstoviny fusilli,
rajče sušené v oleji,
pesto genovese,
cibulka jarní,
parmazán,
sůl
Komentáře (10)