Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 201 kJ / 1 243 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 214,49 g |
| Tuky | 32,13 g |
| Vláknina | 6,98 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 21,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6zEO
Moje poznámka
Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6zEO
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 21 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky hned měkké pro děti vylepšené
Virtuous0112 před 22 minutami
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 1 hodinou
Vepřová kýta v královské peřince
LenuleJ. před 2 hodinami
Masové koule s medvědím česnekem a paprikou v pomalém hrnci
Pavlina06 před 2 hodinami
Kokosky - sněhové s kokosem
Teryshek před 3 hodinami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 3 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 8 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 9 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 17 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 18 hodinami
Tématické fráze:
pot au feu,
vařené hovězí s bramborem,
hovězí bok recept,
hovězí bok recepty,
hovězí bok,
hovězí vařené recept,
hovězí pot au feu,
pot au feu recept,
hovězí vařené,
vařené hovězí,
recept na hovězí bok,
vařené hovězí se zeleninou,
recepty hovezi bok,
hovězí na vaření,
hovězí bok bez kosti recept,
hovězí bok bez kosti,
recept hovezi bok,
recepty z hovězího boku,
koprová omáčka s hovězím masem v papinaku,
vařené hovězí maso recepty
Suroviny:
bok hovězí,
kost hovězí morková,
koření,
koření hřebíček,
pepř,
sůl,
bujón hovězí,
cibule,
mrkev,
brambory,
pórek,
česnek
Komentáře (10)
Po chvíli přinesl číšník hluboké polévkové talíře, větší dřevěné prkénko a velký (opravdu velmi velký) hrnec. Vše dal na stůl, zalovil v hrnci, vylovil velký kus vařeného hovězího masa, položil na prkénko a odkrojil z něj 4 plátky. Naběračkou pak nabral z hrnce polévku (hovězí vývar) s nudlemi a dal nám do talířků. Zbytek masa (ještě velký kus) dal zpátky do hrnce do polévky a hrnec odnesl.
Maso bylo druhým chodem. K němu přinesl pár brambor a vařenou zeleninu. Na stůl dal ještě misku s něčím, co připomínalo zvláštní hořčici a misku s jemným šedým štěrkem, který stavebníci u nás znají jako "potěrák". Pak jsme zjistili, že je to hrubá mořská sůl.
Je to prostě takový francouzský "eintopf".