Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 672 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,87 g |
Tuky | 60,37 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 584 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 13,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička s křupavým hráškem a hořčicovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QvJY
Moje poznámka
Krkovička s křupavým hráškem a hořčicovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QvJY
Nejnovější recepty
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové knedlíky, cuketové zelí a grilované klobásky
Přidáno před 11 hodinami
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 12 hodinami
Zavařená směs na špagety
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky z listového těsta s dvěma náplněmi
Přidáno před 12 hodinami
Mleté maso s fazolkami na vietnamský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vajíčkový salát
Sahula před 9 hodinami
Vajíčková omáčka
Sahula před 9 hodinami
Labužnický králík na smetaně
Darwin před 10 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Sarinka56 před 10 hodinami
Drůbeží játra na cibulce s rýží
mikerose před 11 hodinami
Macecha řezy
vikinka09 před 11 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
TotalMudla před 12 hodinami
Polévka s krupicí a vejcem
Kajkajak před 13 hodinami
Telecí nudličky s houbovou omáčkou
Misicka77 před 13 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
knihomolka před 14 hodinami
Tématické fráze:
krkovička na hrášku,
recepty z krkovice,
krkovička recepty,
krkovice recept,
hrášek s krkovicí,
plátky krkovičky s hráškem a mrkvi,
recept z krkovice,
krkovice recepty,
krkovička hrášek,
krkovička s mrkví a hráškem,
krkovicka recept,
maso s horcicovym prelivem
Suroviny:
krkovice vepřová,
hrášek mražený,
smetana,
vývar,
hořčice pikantní,
máslo,
olej,
mouka hladká,
pepř,
sůl
Komentáře (25)
Máš pekné foto.