Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 072 kJ / 1 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,05 g |
| Tuky | 12,68 g |
| Vláknina | 27,74 g |
| Cholesterol | 8 mg |
| Sodík | 4,90 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 324,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový vločkový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/444J
Moje poznámka
Podmáslový vločkový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/444J
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 6 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 9 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 1 hodinou
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 2 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 2 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 3 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 3 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 4 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 4 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 6 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 6 hodinami
Tématické fráze:
vlockovy chleba,
chleba z remosky,
vločkový chléb,
chléb z remosky,
podmáslový chléb,
vločkoví chleba,
vločkový chléb bez mouky,
vločkové chleba,
recept na chleba z remosky,
recept na chleba do remosky,
recept na podmáslový chléb,
vločkový chléb recept,
chleba remoska,
kváskový chléb z remosky,
nac je dobre podmasli,
chlebova kurka pukla,
podmáslový chléb recept,
recept na podmáslový chleba,
top stár - podmáslový chléb,
starý recept na podmáslový chléb
Suroviny:
voda,
podmáslí,
cukr,
olej,
sůl,
kmín drcený,
vločky ovesné,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká,
mouka hrubá,
droždí
Komentáře (16)
Peceni chleba v remosce je treba jednou vyzkouset, pohlidat a pri dalsim peceni uz budes vedet, nac si muzes troufnout - z kolika mouky, jak co nejmene ho zplostit (aby se pak nepripekl na viko) atd. Priznam se, ze bych v zivote nerekla, ze chleba z remosky bude tak dobry a s perfektni kurkou...