Suroviny
Porce: 40 ks knedlíčků o průměru cca 2,5 cm
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 870 kJ / 1 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,77 g |
Tuky | 16,93 g |
Vláknina | 68,60 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 4,42 g |
Sůl | 10,39 g |
Sacharidy | 160,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masovo-morkové knedlíčky v hovězím vývaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7kj
Moje poznámka
Masovo-morkové knedlíčky v hovězím vývaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7kj
Nejnovější recepty
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 1 hodinou
Bezinkové řízky - kosmatice
Přidáno před 3 hodinami
Topinka s česnekovým tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Mleté maso pečené v listovém těstě
Přidáno před 6 hodinami
Mandlová bublanina s třešněmi
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp
panilek před 23 minutami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 36 minutami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 38 minutami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 2 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 2 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 3 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 3 hodinami
Mandlová bublanina s třešněmi
danila před 3 hodinami
Mleté maso pečené v listovém těstě
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovezi morek,
hovězí vývar s masovými knedlíčky,
morkové knedlíčky,
vývar s masovými knedlíčky,
morkove kosti cena za kilo,
z čeho se dělá hovězí vývar,
vývar z morkových kostí v papiňáku,
hovezi vyvar s masovými kuličkami,
hovězí vývar z morkové kosti,
z čeho je morková kost,
vývar z masovými knedlíčky,
vyvar z morkovych kosti,
recept na jatrove mnamky pro pejsci,
masovo morkové knedlíčky do polévky,
top recepty hovezi vyvar,
polevka s hovezimi knedlicky,
masove knedličkyhovězi,
morek z kostí recepty,
zakalený vývar z morkovych kostí,
hovězí vývar s masovým knedlíky
Suroviny:
kost hovězí morková,
cibule,
mrkev,
kořen petržele,
celer,
pepř,
koření nové koření,
podravka,
ořech muškátový,
libeček,
maso,
vývar,
solamyl,
strouhanka,
čerstvé bylinky,
mléko,
vejce,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (14)
Hani díky
Jani,když klikneš na přidaný podobný recept,tak pod ním je morkových knedlíčků víc,ale jen čistě z morku.Máš z čeho vybírat,když alespoň ty kosti jak píšeš v tom vašem"vidlákově"jsou k mání
Díky všem