Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 328 kJ / 1 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,64 g |
Tuky | 30,80 g |
Vláknina | 23,90 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 203,84 g |
Postup přípravy
Jako přílohu podáváme bramborové nočky - z bramborového těsta uděláme váleček, ze kterého krájíme nočky. Ty dáme vařit do osolené vody, vaříme asi 5 minut, po vyplavání noků na povrch.
Zveřejněno 21. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí, houby, uzené, za pár minut snězené...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62w9
Moje poznámka
Zelí, houby, uzené, za pár minut snězené...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62w9
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 12 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 2 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 3 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 4 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 5 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 5 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 6 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 8 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 8 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 9 hodinami
Tématické fráze:
krájené zelí,
uzene houby,
houby se zelim,
zelí a houby,
houby a zeli,
uzené maso do mrazáku,
vařené zelí do mrazáku,
zelí do mrazáku,
krajení zelí,
houby zelí,
uzene houby recept,
houby do mrazáku,
uzene maso z mrtazaku,
zelí na páře,
noky s uzeninou,
zelí v mrazaku,
noky uzene zeli,
zelí houby recept,
zeli houby,
uzené s bramborovými noky se zelim
Suroviny:
cibule,
maso uzené,
zelí kysané,
žampióny,
olej olivový,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
brambory,
mouka hrubá,
vejce,
sůl
Komentáře (19)
Díky za recept
milujem taketo jedla a varim ich strasne malo, manzel ich nemusi. on je ako monk...on musi mat vsetko od seba oddelene, aby sa nahodou nic nepomiesalo na taniery
na klouzání v krku?? deci vlahého sádýlka..ale hrozí případný kluz i na druhém konci protipólu