Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 074 kJ / 496 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,74 g | 
| Tuky | 23,07 g | 
| Vláknina | 9,66 g | 
| Cholesterol | 55 mg | 
| Sodík | 120 mg | 
| Sůl | 0,24 g | 
| Sacharidy | 58,61 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAVG
Moje poznámka
					 
				
Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAVG
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 58 minutami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 24 minutami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 46 minutami
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 1 hodinou
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 13 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 14 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 15 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 16 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 16 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 16 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vařené uzené, 
						
						
							varene uzené maso recepty, 
						
						
							vařené uzené maso, 
						
						
							jak dlouho se vaří uzene maso, 
						
						
							vařené uzené maso recept, 
						
						
							uzené maso s bramborovou kaší, 
						
						
							uzené s kaší, 
						
						
							vařená uzená krkovice, 
						
						
							uzené maso s kaší, 
						
						
							jak dlouho se vaří uzené, 
						
						
							uzené maso vařené, 
						
						
							uzená krkovice vařená, 
						
						
							vařená uzená kýta, 
						
						
							vařená uzená krkovička, 
						
						
							jak dlouho vařit uzené maso, 
						
						
							uzené maso a jeho vaření, 
						
						
							vařená krkovice, 
						
						
							uzená krkovice s kaší, 
						
						
							uzene varene, 
						
						
							vařené uzené maso s bramborovou kaší
						
					
						Suroviny:
						
							krkovice uzená, 
						
						
							brambory, 
						
						
							máslo, 
						
						
							česnek, 
						
						
							mléko, 
						
						
							sůl, 
						
						
							máslo, 
						
						
							okurky sterilované, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							hořčice dijonská, 
						
						
							olej olivový
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (20)
Po přečtení pár komentářů si nechci kazit stávající perfektní náladu a jelikož už sem nechodím tak často, prosím jen Adrejku, aby recept nemazala, protože moje prvotina to není a její nadšení z vaření obdivuji, já recept nevymyslela, ale zaujal mne svou jednoduchostí a proto jsem ho přidala sem na Topky.
Možná můj recept zatím nikdo nevařil, ale mě chutnal, jinak bych si nedovolila ho zveřejnit
Co se týče bodů, s tím jsem se již vyrovnala a vypovídá to o systému celých Topek
Další věc - můj recept asi jediný! podobný jsem nepřidávala já a je zvláštní, že rozpoutal tolika diskusí na obou stranách, když jiné recepty jsou po desítkách jen např. s jiným použitým kořením nebo ten nejbáječnější recept v názvu
Možná je víc lidiček, jako já, co vaří s láskou a nemusí sklízet tolika ovací...
Hezký večer všem
A nic nemazat, tohle jsou jen 2 podobné recepty a kolik jich je u jiných?
za krásný, nevšední recept a lákavé foto posílám bod
Dělám to někdy tak, že celou paličku nahoře trochu seřezanou dám do trouby upéct, až lehce zhnědne, sloupnu a šup s ním do kaše.
Je to ale zdlouhavé, tento recept je trochu jiný, rychlejší.
Jak píšeš, česnek štiplavější, ale i takto to máme rádi.
Můj tatínek si téměř každý den ráno nakrájel čerstvý česnek na chleba s máslem, nebo sádlem, takže česnek má u mé rodiny své čestné místo v kuchyni
A až to budeš příště tvořit, zkus na suché pánvi ten česnek osmahnout i se slupkami. Až zhnědnou, je to hotové. Česnek lehce ze slupky vymáčkneš, rozmáčkneš na kašičku a do brambor s tím. Takhle ztratí česnek štiplavost a naopak česneková chuť se tím "probudí".
A šup tam s bodem.