Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cop s kandovaným ovocem

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lenkavaj

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 818 kJ /
2 825 kcal
Bílkoviny68,66 g
Tuky80,95 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 438 mg
Sodík 241 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy446,69 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Umícháme kynuté těsto, necháme 1 hodinu kynout, poté rozdělíme na 3 stejné díly, rozválíme na obdélník, každý naplníme kandovaným ovocem a stočíme do ruličky. Potom z ruliček upleteme klasický cop. Necháme ještě v teple 30 minut kynout, potřeme vejcem a poté pečeme na 180 stupňů asi 30 minut.

Zveřejněno 10. 12. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cop s kandovaným ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qLvG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cop s kandovaným ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qLvG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

dělám to jinak,rozdělím na tři díly a jeden naplním tvarohem,druhý mákem a třetí ořechy(nebo povidla) a pak upletu cop.:-Q

Cop jsem dělala ke kávičce a moc nám chutnal. :-p Foto a bodík přidán. :yes:

bibča:gratuluji a držím pěstičky

tak těstíčko již 2 hodinky kynulo, je upleteno a ještě ho dám hodinku kynout (náplň rozinky a třešně namočené v rumíku) a pak šup s ním do trouby. :-K

Jana Remkova:Jsem téhož názoru, někdy se vánočka rozjede a toto je záruka, že se to i nám šikovnicím povede +8:yes:;-):-K

No, prosím. Když neumím plést vánočku, tak cop bych uměla. Takže možná udělám místo vánočky takové copy a bude!:-))

ten cop je překrásný:-p:yes::yes::-K

lenkavaj: Lenko, moc pěkný a dobrý nápad, plnit se dá určitě čímkoliv. Já ti dávám 3.bod:yes:

Dana61: Danuš, já jsem na tom s kandovaným ovocem jako ty-jí se to jen v marokánkách, ale dala bych také ořechy a dost:yes:

nádherný :yes::-D ale naši kandované ovoce né a né , tak dávám rozinky a ořechy

moooc překrásný:-*:-K;-):-):yes::yes:

Tak to mam opravdu smulu!!

Jitkas

Jitkas:ten jsem dělala na velikonoce, ten už je opravdu fuč:-D

Cop uz asi take zmizel,to se nedivim,krasa !

Tématické fráze:
vánočka s kandovaným ovocem, proč se vánočka rozjede, kynutý cop, cop s kandovaným ovocem, nejlepší vánočka s kandovaným ovocem, kynuté těsto s kandovanym ovocem, marokánky s kandovaným ovocem, kandované ovoce recepty s ním, vanocka kynuta s kandovanym ovocem, kynutý cop s ovocem, proc se vanocka pecenim rozjede, proč se rozjede vánočka, kynuté s kandovaným ovocem, recept na kynuty cop s kandovaným ovocem, kynuty vánoční štola s kandovaným ovocem, trojbarevná vánočka, recept s kandovaným ovocem, kynutýcop s kandovaným ovocem, dyňovy cop recept, vánočka z kandovaného ovocem

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krupice, kvasnice, mléko, cukr vanilkový, tuk hera, žloutek, kůra citronová, ovoce kandované

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu