Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 095 kJ / 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,10 g |
| Tuky | 1,69 g |
| Vláknina | 13,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 343 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 52,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme jablka s křenem, přidáváme postupně šťávu z citronu (jak kdo má rád kyselé), pár špetek cukru a špetku soli.
Zveřejněno 16. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný křen s citronem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mXRE
Moje poznámka
Jablečný křen s citronem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mXRE
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 3 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 7 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 9 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 11 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 1 hodinou
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 1 hodinou
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 2 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 3 hodinami
Krémová česnečka
magdalenka před 3 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 3 hodinami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
křen s citronem a medem,
kren s jablky,
křen a citron,
jablecny kren recept,
zavařený křen s jablky,
jablečný křen,
křen s jablky a citronem,
jablka s křenem,
nejlepší křen s jablky,
jablka s krenem a citronem,
pálivost křenu,
kren s jablkem a citron,
jak na křen,
nastrouhaným kren citron a med,
nastrouhaným kren,citron a med,
recepty s křenem,
recepty na s křenem,
křen s jablkem a citronem,
křen s jablky recept,
křen jako příloha
Suroviny:
jablko,
křen,
šťáva citronová,
cukr,
sůl
Komentáře (1)