Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 36 287 kJ / 8 673 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 133,52 g | 
| Tuky | 454,24 g | 
| Vláknina | 24,50 g | 
| Cholesterol | 1,78 g | 
| Sodík | 1,19 g | 
| Sůl | 3,30 g | 
| Sacharidy | 1 000,41 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Mramorový dort s čokoládovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOgD
Moje poznámka
					 
				
Mramorový dort s čokoládovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOgD
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 50 minutami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 1 hodinou
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 4 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 4 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 5 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 6 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 7 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 8 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 9 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							mramorový dort, 
						
						
							mramorový korpus na dort, 
						
						
							kapaný dort, 
						
						
							dort s čokoládovým krémem, 
						
						
							mramorový dortový korpus, 
						
						
							mramorový dort recept, 
						
						
							čokoládový dort s čokoládovým krémem, 
						
						
							cokoladovy krem do dortu, 
						
						
							mramorové těsto, 
						
						
							mramorové těsto na dort, 
						
						
							mramorový marcipán, 
						
						
							čokoládový krém na dort, 
						
						
							vánoční piškotový dort jiřiny bohdalové, 
						
						
							jak dlouho pect dort, 
						
						
							dorty s čokoládovým zdobením, 
						
						
							dort muf, 
						
						
							jak dlouho dopredu pect dort, 
						
						
							recept na mramorový dort, 
						
						
							dort mramorový, 
						
						
							dort jiřiny bohdalové
						
					
						Suroviny:
						
							vejce, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							cukr vanilkový, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							prášek do pečiva, 
						
						
							olej, 
						
						
							voda, 
						
						
							kakao, 
						
						
							pudink čokoládový, 
						
						
							mléko, 
						
						
							čokoláda hořká, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							mléko sušené polotučné, 
						
						
							olej, 
						
						
							med, 
						
						
							tresť mandlová sladká, 
						
						
							voda
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (63)
Problémům s krémem se elegantně vyhnete, pokud zvolíte opačný postup: ušleháte máslo a do něj budete postupně zašlehávat pudink (nebo z mouky a mléka uvařenou kaši (M.J. Sandtnerová to vyřešila už takřka před stoletím...
Moc moc dekuji za recept a pridavam fotecky.
ale krém je fantázie !!!doporučuji !!
Recept proběhl v pořadu Jiřiny Bohdalové a pekl to tam tuším Petr Martinák.
Snad se podaří, určitě se nezapomenu podělit o svůj zážitek.
Mimo jiné, jak si směs vytvořím, poté jen vyválím a potahuji?