Zavařené papriky
Máte úrodu paprik a nevíte co s nimi? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept. Papriky krátce povaříme a zalijeme je sladkokyselým nálevem. Budou nám tak po ruce po celou zimu. Konzumujeme je jako přílohu, nebo jen tak samotné.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené papriky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQXQ
Moje poznámka
Zavařené papriky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQXQ
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 2 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 3 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 3 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 1 hodinou
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 1 hodinou
Dort z palačinek
Martina5672 před 1 hodinou
Řezy raffaelo
Martina5672 před 1 hodinou
Tažený štrúdl
Lenuus před 2 hodinami
Jablkový perník
collins před 3 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 5 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 7 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 8 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
jak zavařit papriky,
zavařování paprik,
zavařené papriky v oleji,
zelená paprika zavařování,
lák na papriky,
sterilizované papriky,
nálev na papriky,
zavařená červená paprika,
jak zavařit papriku,
zavařování zelených paprik,
zavařit papriky,
sterilizovana paprika,
zavařované papriky,
paprika zavařování,
zavařené pečené papriky,
zavařování červené papriky,
zavařování papriky,
jak zavařit zelené papriky,
papriky zavarovani,
zavařování paprik v troubě
Suroviny:
paprika,
voda,
ocet,
olej,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (23)
Receptu rozumím.
Jedna věc mě na tom zaráží, že není uvedeno do kolika sklenek se to má plnit včetně obsahu.
Nálevu jsem udělal dle návodu a ještě mě půlka zůstala.
Je dobré veškeré zavíčkované a sterilizované sklenice otočit na víčko a mnechat do zchladnutí, protože i tak se pozná špatně zavřená sklenice, že teče.