Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 716 kJ / 3 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,70 g |
Tuky | 342,72 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 8,41 g |
Sůl | 20,76 g |
Sacharidy | 34,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený kapr se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qp8p
Moje poznámka
Zapečený kapr se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qp8p
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 8 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 19 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 59 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 3 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 4 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 4 hodinami
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 5 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 5 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 5 hodinami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapečený kapr se sýrem,
zapečený kapr,
kapr se syrem,
kapr zapečený se sýrem,
recept zapečený kapr,
kapr zapečený se zeleninou,
zapečený kapr na zelenině,
kapr zapečený,
kapr se sýrem recepty,
kapr se sirem,
zapekany kapr,
zapečený kapr recepty,
zapečený kapr recept,
zapečený kapr se zeleninou,
pečeny kapr se syrem,
kapr v toubě se sýrem,
kapr v toubě,
kapr zapečený se se zeleninou,
recept na zapecenej kapra,
recepty z kapra
Suroviny:
kapr,
slanina anglická,
pórek,
cibule,
paprika,
rajče,
vejce,
sýr nastrouhaný,
pepř,
sůl
Komentáře (1)